project bitumen dak

Hierbij hebben we in Gouda de oude bitumenlaag die verkeerd was bevestigd en voor veel lekkages zorgde, mogen verwijderen. Ook waren de opstaande kanten verkeerd bevestigd tegen de gevelbekleding, waardoor het water zo naar binnen kon lopen. Wij hebben het gehele dak voorzien van een nieuwe opstaande rand met mastiekhoeken om de afvoer van het water te bevorderen en de kans op schade aan de dakbedekking te verlagen.

Vervolgens hebben we het gehele dak voorzien van een nieuwe onderlaag en een bovenlaag van Profigum 470K24 zwart gemineraliseerd. Ook hebben we het dak voorzien van twee loden 45 graden afvoeren, zodat het water in de toekomst goed afloopt. Bij dit project hebben we ook gekozen voor een hogere daktrim van 80 mm hoog, zodat deze mooier en beter aansluit bij de houten gevelbekleding van het dak.

Overtuigd van onze kwaliteit?

Wil je dat we jouw dak ook komen inspecteren en onderhouden of repareren? Neem hieronder contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt altijd snel een offerte op maat in huis.

KOM MET ONS IN CONTACT

Kies voor MACO Dakonderhoud

Doorheen de jaren hebben we uitgebreide ervaring en expertise verworven in verschillende daksystemen. We zijn toegewijd aan het leveren van waterdichte oplossingen van hoge kwaliteit en schuwen het niet om ons aan uitdagende projecten te wagen.

  • Binnen 1 werkdag een reactie
  • Tot 15 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • Gratis advies op maat
  • Altijd een scherpe offerte
  • Hoge klantentevredenheid
  • 24/7 bereikbaar in geval van nood
OF STUUR ONS DIRECT EEN MAIL

    * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.