Platte daken

VAN INSPECTIE TOT REPARATIE

Platte daken renoveren

Na verloop van tijd kunnen platte daken gebreken gaan vertonen. Dit komt door weersomstandigheden en andere factoren. Om ernstige vervolgschade en hoge kosten te voorkomen, is het belangrijk om uw dak tijdig te laten renoveren.

MACO Dakonderhoud voert graag een gratis dakinspectie voor u uit. Hiermee kunnen we de staat van uw dak in kaart brengen en u adviseren over de beste oplossing. Soms is het voldoende om noodstrips te plaatsen, maar in andere gevallen is een complete renovatie nodig. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Platte daken laten vernieuwen door MACO Dakonderhoud?

plat dak

Is uw platte dak aan vervanging toe? MACO Dakonderhoud helpt u graag. Wij hebben jarenlange ervaring in het vernieuwen van platte daken en begrijpen dat een goed functionerend plat dak essentieel is voor de bescherming van uw woning tegen weersinvloeden. Daarom bieden wij een professionele aanpak om ervoor te zorgen dat uw dak weer in topconditie verkeert. We bieden een breed scala aan dakbedekkingen aan, waaronder:

 • APP-bitumen dakbedekking
 • PVC-dakbedekking
 • Kunststof dakbedekking
 • EPDM-dakbedekking

Uw dak is ons vak

Wij komen graag bij u op bezoek om uw dak te inspecteren en uw wensen in kaart te brengen. Aan de hand daarvan maken wij een vrijblijvende offerte. MACO Dakonderhoud is uw specialist in het vernieuwen van platte daken. Wij werken met vakkundige medewerkers en hoogwaardige materialen.

Uw platte dak laten vernieuwen? Vraag direct om een GRATIS offerte.

Wij komen graag bij u langs om uw dak te inspecteren en een offerte op maat te maken. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. We komen graag bij u langs om:

 • Uw dak visueel inspecteren. Wij kijken graag vooraf naar alle gebreken van het dak zodat wij weten wat wij kunnen verwachten voordat wij een nieuw dak aanbrengen.
 • Het materiaal te controleren. Wij kijken vooraf welk materiaal er nodig is om uw dak te herstellen of te vernieuwen.
 • Kennis te maken met u. Wij komen graag even kennis maken zodat u precies weet wie u in huis haalt om uw platte dak te vernieuwen.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Onze offerte is gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!

plat dak vernieuwen

Waarom MACO Dakonderhoud

MACO Dakonderhoud is jouw ervaren en betrouwbare partner voor hoogwaardige dakisolatiediensten tegen concurrerende prijzen. Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals die zich inzetten om uw dakisolatie correct en vakkundig uit te voeren. We begrijpen dat dakisolatie een investering is die zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Het is niet alleen een slimme manier om uw huis te verbeteren, maar het verlaagt ook uw energierekening en verhoogt uw algehele comfort.

Bij MACO Dakonderhoud streven we ernaar om onze klanten gemoedsrust te bieden door kwalitatieve service te leveren die aan al hun behoeften voldoet. Of het nu gaat om het isoleren van een nieuw dak of het upgraden van bestaande isolatie, wij zijn hier om u te helpen energie te besparen en uw leefomgeving te verbeteren. Kies MACO Dakonderhoud voor professionele dakisolatieoplossingen die uw huis transformeren en uw kosten verlagen.

Ervaren vakmannen

Al onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring in het vak en kunnen u altijd helpen.

Gratis dakinspectie

Wij beginnen altijd met een gratis dakinspectie, zo weet iedereen wat er moet gebeuren.

Altijd bereikbaar

Een deklekkage houdt zich niet aan de de 9 tot 5 kantooruren, dus wij ook niet!

Tot 15 jaar garantie

Wij hebben vertrouwen in ons werk dus wij bieden tot 15 jaar garantie op onze dakwerken.

KOM MET ONS IN CONTACT

Kies voor MACO Dakonderhoud

Doorheen de jaren hebben we uitgebreide ervaring en expertise verworven in verschillende daksystemen. We zijn toegewijd aan het leveren van waterdichte oplossingen van hoge kwaliteit en schuwen het niet om ons aan uitdagende projecten te wagen.

 • Binnen 1 werkdag een reactie
 • Tot 15 jaar garantie op onze werkzaamheden
 • Gratis advies op maat
 • Altijd een scherpe offerte
 • Hoge klantentevredenheid
 • 24/7 bereikbaar in geval van nood
OF STUUR ONS DIRECT EEN MAIL

  * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.