Pannen daken

BEL DE ECHTE DAKSPECIALIST

Uw dak laten vernieuwen?

Uw dak beschermt u over het algemeen tegen alle weersomstandigheden in Nederland, van regen en wind tot sneeuw en hagel. Maar na verloop van tijd kan het beschadigd raken of de levensduur bereiken. Dit zijn enkele veelvoorkomende problemen:

 • Gebroken dakpannen
 • Rot of gebarsten panlatten
 • Gebroken nokvorsten
 • Mos en algen
 • Daklekkage

Deze problemen kunnen leiden tot verkleuring. dakconstructieschade of nog erger: instortingsgevaar. Als u één van deze problemen herkent, is het tijd voor actie. Onze specialisten inspecteren uw dak en geven u een vrijblijvend advies. We zorgen ervoor dat uw dak weer in topconditie is, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Waarvoor kunt u bij MACO Dakonderhoud terecht met uw pannendak?

dakpannen

Wij bieden een breed scala aan diensten voor pannendaken, waaronder:

 • Vervanging van dakpannen: Wij hebben een uitgebreid assortiment dakpannen van verschillende soorten en maten. We helpen u graag bij het vinden van de juiste pannen voor uw dak.
 • Daklekkage: Wij repareren daklekkages snel en vakkundig, zodat u weer droog en warm kunt wonen.
 • Dakreiniging: Wij reinigen uw dak grondig, zodat het er weer als nieuw uitziet.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Is uw dak aan vernieuwing toe? Vraag direct om een GRATIS offerte.

Wij komen bij u langs voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie. Tijdens deze inspectie bekijken we uw dak op gebreken en bepalen we welk materiaal er nodig is voor de renovatie. We nemen ook de tijd om kennis met u te maken, zodat u weet wie u in huis haalt.

Vraag nu een offerte aan en profiteer van onze scherpe prijzen!

pannen dak laten vernieuwen

Waarom MACO Dakonderhoud

MACO Dakonderhoud is jouw ervaren en betrouwbare partner voor hoogwaardige dakisolatiediensten tegen concurrerende prijzen. Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals die zich inzetten om uw dakisolatie correct en vakkundig uit te voeren. We begrijpen dat dakisolatie een investering is die zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Het is niet alleen een slimme manier om uw huis te verbeteren, maar het verlaagt ook uw energierekening en verhoogt uw algehele comfort.

Bij MACO Dakonderhoud streven we ernaar om onze klanten gemoedsrust te bieden door kwalitatieve service te leveren die aan al hun behoeften voldoet. Of het nu gaat om het isoleren van een nieuw dak of het upgraden van bestaande isolatie, wij zijn hier om u te helpen energie te besparen en uw leefomgeving te verbeteren. Kies MACO Dakonderhoud voor professionele dakisolatieoplossingen die uw huis transformeren en uw kosten verlagen.

Ervaren vakmannen

Al onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring in het vak en kunnen u altijd helpen.

Gratis dakinspectie

Wij beginnen altijd met een gratis dakinspectie, zo weet iedereen wat er moet gebeuren.

Altijd bereikbaar

Een deklekkage houdt zich niet aan de de 9 tot 5 kantooruren, dus wij ook niet!

Tot 15 jaar garantie

Wij hebben vertrouwen in ons werk dus wij bieden tot 15 jaar garantie op onze dakwerken.

KOM MET ONS IN CONTACT

Kies voor MACO Dakonderhoud

Doorheen de jaren hebben we uitgebreide ervaring en expertise verworven in verschillende daksystemen. We zijn toegewijd aan het leveren van waterdichte oplossingen van hoge kwaliteit en schuwen het niet om ons aan uitdagende projecten te wagen.

 • Binnen 1 werkdag een reactie
 • Tot 15 jaar garantie op onze werkzaamheden
 • Gratis advies op maat
 • Altijd een scherpe offerte
 • Hoge klantentevredenheid
 • 24/7 bereikbaar in geval van nood
OF STUUR ONS DIRECT EEN MAIL

  * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.