Over ons

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN

Wij zijn MACO Dakonderhoud

Wij zijn MACO, een dakdekkersbedrijf dat zich onderscheidt door onze vernieuwende aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat een dak meer is dan alleen een beschermende laag. Het is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijf, en het verdient daarom de beste zorg.

Wij rijden met onze werkbussen door heel het land om dak lekkages op te lossen, dak inspecties uit te voeren en daken te renoveren. Wij hebben een ruime werkervaring van 25+ jaar en beschikken over de meest recente werkmaterialen, certificeringen en gereedschappen.

Dit stelt ons in staat om uw dak vakkundig en snel te repareren of te renoveren. Wij werken met een team van gemotiveerde en ervaren dakdekkers die altijd streven naar een perfect resultaat.

Wij bieden onze klanten een lange garantie van 10 jaar op al onze werkzaamheden. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw dak jarenlang in goede staat blijft.

Heeft u een dak lekkage? Of wilt u uw dak laten vernieuwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Wij helpen u graag met het vinden van de beste oplossing voor uw dak.