Dakgoot vernieuwen

VAN INSPECTIE TOT REPARATIE

Dakgoot vernieuwen? Regel het goed en vertrouw op MACO Dakonderhoud.

Als het tijd is om uw dakgoot te vernieuwen, kunt u vol vertrouwen rekenen op MACO Dakonderhoud om dit project tot een succes te maken. Met ruim 25 jaar ervaring in de branche en de belofte van maximaal 10 jaar garantie, bieden wij professioneel vakmanschap en gemoedsrust. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde delen of een volledige vernieuwing, wij hebben de expertise om uw dakgoot in topconditie te brengen en streven altijd naar perfectie.

Uw dakgoot is een cruciaal onderdeel van uw huis, en wij begrijpen het belang van kwaliteit en klanttevredenheid. Als u merkt dat uw dakgoot aan vervanging toe is, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat uw dakgoot weer effectief functioneert, zodat uw huis optimaal beschermd blijft tegen de elementen. Bij MACO Dakonderhoud kunt u rekenen op hoogwaardige service en vakmanschap van het hoogste niveau.

Wanneer moet ik mijn dakgoot vernieuwen?

dakgoot

Het moment waarop u moet overwegen uw dakgoot te vernieuwen, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, maar over het algemeen heeft een dakgoot een levensduur tot wel 40 jaar. Desondanks zijn er situaties waarin vervanging eerder noodzakelijk kan zijn. Hier zijn enkele aanwijzingen die erop kunnen duiden dat het tijd is voor vernieuwing:

 • Structurele vervuiling of roest: Als u merkt dat uw dakgoot ernstig vervuild is of begint te roesten, kan dit de effectiviteit ervan verminderen en kan dit leiden tot verdere schade.
 • Verdroging: Sommige materialen, zoals kunststof, kunnen na verloop van tijd uitdrogen en hun flexibiliteit verliezen. Dit kan leiden tot scheuren en lekkages.
 • Scheuren, gescheurde naden en barstjes: Zichtbare schade zoals scheuren, gescheurde naden en kleine barstjes kunnen aangeven dat de integriteit van de dakgoot is aangetast.
 • Lekken of overlopen: Als u merkt dat er water lekt uit de dakgoot of als deze bij regen overloopt, zijn dit duidelijke tekenen dat er problemen zijn die moeten worden aangepakt.

Herkent u een of meer van deze signalen? Dan is uw dakgoot aan vervanging toe. Laat uw dakgoot inspecteren door een professional. Wij inspecteren uw dakgoot gratis en bepalen daarna of we de dakgoot moeten vernieuwen of kunnen repareren. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u vermoedt dat uw dakgoot aan vernieuwing toe is.

Wat komt er allemaal kijken bij het vernieuwen van een dakgoot?

Een dakgoot vervangen is een klus die meer omvat dan alleen een nieuwe dakgoot neerleggen. Als we uw dakgoot vernieuwen, voeren we de volgende werkzaamheden uit:

 • Vervanging van de dakgoot: We vervangen de oude dakgoot door een nieuwe, van het materiaal naar keuze. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de dakgoot weer waterdicht is.
 • Vervanging van de regenpijp: Als de regenpijp ook aan vervanging toe is, vervangen we deze tegelijkertijd met de dakgoot.
 • Vervanging van de aansluiting: We vervangen alle aansluitingen van de dakgoot, zowel met andere goten, afvoeren en het dak zelf.
 • Vervanging van de boeiboorden: Als de dakgoot in een getimmerde ombouw ligt, vervangen we deze ombouw door een nieuwe.

Een dakgoot vernieuwen omvat een uitgebreid proces waarbij we niet alleen de dakgoot zelf vervangen, maar ook andere onderdelen indien nodig. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dakgoot perfect past in uw dakconstructie en efficiënt werkt om water af te voeren en uw huis te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw dakgootproject te bespreken en te zorgen voor een duurzame oplossing voor uw woning.

dakgoot huis
kosten nieuwe dakgoot

Wat zijn de kosten voor het vernieuwen van een dakgoot?

De kosten van het vernieuwen van een dakgoot zijn afhankelijk van de volgende factoren:

 • Materiaal: De kosten van een dakgoot variëren per materiaal. Zinken goten zijn het duurst, gevolgd door koperen goten. Kunststof goten zijn het goedkoopst.
 • Lengte: De kosten van het vernieuwen van een dakgoot zijn ook afhankelijk van de lengte. Hoe langer de dakgoot, hoe hoger de kosten.
 • Extra werkzaamheden: Als er extra werkzaamheden nodig zijn, zoals het vervangen van de regenpijp of boeiboorden, zijn de kosten hoger.

Wilt u weten wat het kost om uw dakgoot te vernieuwen? Vraag dan een gratis, vrijblijvende offerte aan. We inventariseren dan vooraf wat er nodig is en geven u een helder overzicht van de kosten.

Waarom MACO Dakonderhoud

MACO Dakonderhoud is jouw ervaren en betrouwbare partner voor hoogwaardige dakisolatiediensten tegen concurrerende prijzen. Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals die zich inzetten om uw dakisolatie correct en vakkundig uit te voeren. We begrijpen dat dakisolatie een investering is die zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Het is niet alleen een slimme manier om uw huis te verbeteren, maar het verlaagt ook uw energierekening en verhoogt uw algehele comfort.

Bij MACO Dakonderhoud streven we ernaar om onze klanten gemoedsrust te bieden door kwalitatieve service te leveren die aan al hun behoeften voldoet. Of het nu gaat om het isoleren van een nieuw dak of het upgraden van bestaande isolatie, wij zijn hier om u te helpen energie te besparen en uw leefomgeving te verbeteren. Kies MACO Dakonderhoud voor professionele dakisolatieoplossingen die uw huis transformeren en uw kosten verlagen.

Ervaren vakmannen

Al onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring in het vak en kunnen u altijd helpen.

Gratis dakinspectie

Wij beginnen altijd met een gratis dakinspectie, zo weet iedereen wat er moet gebeuren.

Altijd bereikbaar

Een deklekkage houdt zich niet aan de de 9 tot 5 kantooruren, dus wij ook niet!

Tot 15 jaar garantie

Wij hebben vertrouwen in ons werk dus wij bieden tot 15 jaar garantie op onze dakwerken.

KOM MET ONS IN CONTACT

Kies voor MACO Dakonderhoud

Doorheen de jaren hebben we uitgebreide ervaring en expertise verworven in verschillende daksystemen. We zijn toegewijd aan het leveren van waterdichte oplossingen van hoge kwaliteit en schuwen het niet om ons aan uitdagende projecten te wagen.

 • Binnen 1 werkdag een reactie
 • Tot 15 jaar garantie op onze werkzaamheden
 • Gratis advies op maat
 • Altijd een scherpe offerte
 • Hoge klantentevredenheid
 • 24/7 bereikbaar in geval van nood
OF STUUR ONS DIRECT EEN MAIL

  * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.