Schoorsteen reparatie

VAN INSPECTIE TOT REPARATIE

Een schoorsteenreparatie om een lekkage te voorkomen

De feestdagen komen eraan en u bent klaar voor een knusse winter. U heeft uw haard al aangestoken en geniet van de warmte. Maar heeft u ook aan uw schoorsteen gedacht? Een lekkage in uw schoorsteen kan grote schade aanrichten, dus het is belangrijk om deze regelmatig te laten controleren.

MACO Dakonderhoud heeft ruim 25+ jaar ervaring met het onderhoud van daken en schoorstenen. Wij kunnen uw schoorsteen inspecteren en repareren, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze in goede staat is.

Lekkage door uw schoorsteen? Voorkom het met regelmatig onderhoud!

schoorsteen vernieuwen

Uw schoorsteen is kwetsbaar omdat deze boven uw dak uitsteekt en met zeer veel wisselende omstandigheden en temperaturen te maken krijgt. Als uw schoorsteen beschadigd is of slijtage vertoond, bijvoorbeeld doordat het metselwerk doorslaat of het plateau niet meer waterdicht is, kan dit gevaar voor lekkage opleveren.

Een goede schoorsteenreparatie door specialisten kan veel ellende voorkomen. Wij inspecteren uw schoorsteen en repareren eventuele gebreken. Zo bent u verzekerd van een droge en warme woning.

Kan een schoorsteenreparatie lekkage voorkomen?

Absoluut. Grote kans dat de oorzaak van een lekkage ligt bij schade of slijtage aan de schoorsteen. Niet alleen uitwendig, maar ook onder uw dak is de schoorsteen namelijk verbonden met uw dak, waardoor binnenkomend vocht via de dakplaten of isolatie snel kan verspreiden en ook op andere plekken lekkage kan veroorzaken.

Wanneer u een beginnende lekkage heeft, is er een grote kans dat een schoorsteen reparatie dit oplost. Zorg daarom altijd goed voor uw schoorsteen en schakel ons in voor een schoorsteen reparatie of onderhoud om lekkage te voorkomen of op te lossen.

schoorsteen
schoorsteen repareren

Herkent u één van deze signalen? Laat dan uw schoorsteen repareren!

Wij raden u aan uw schoorsteen goed te laten onderhouden, maar wanneer u één van de volgende signalen opmerkt is het tijd om uw schoorsteen te laten repareren:

 • Broos metselwerk
 • Barsten in het schoorsteenplateau
 • Voegen die niet meer gelijk zijn met de stenen
 • Losliggend lood
 • Verouderde kap
 • Mos of groene aanslag
 • Vochtplekken binnen of buiten de schoorsteen
 • Onverklaarbare lekkage

Neem contact op met MACO Dakonderhoud voor een vrijblijvende offerte.

Waarom MACO Dakonderhoud

MACO Dakonderhoud is jouw ervaren en betrouwbare partner voor hoogwaardige dakisolatiediensten tegen concurrerende prijzen. Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals die zich inzetten om uw dakisolatie correct en vakkundig uit te voeren. We begrijpen dat dakisolatie een investering is die zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Het is niet alleen een slimme manier om uw huis te verbeteren, maar het verlaagt ook uw energierekening en verhoogt uw algehele comfort.

Bij MACO Dakonderhoud streven we ernaar om onze klanten gemoedsrust te bieden door kwalitatieve service te leveren die aan al hun behoeften voldoet. Of het nu gaat om het isoleren van een nieuw dak of het upgraden van bestaande isolatie, wij zijn hier om u te helpen energie te besparen en uw leefomgeving te verbeteren. Kies MACO Dakonderhoud voor professionele dakisolatieoplossingen die uw huis transformeren en uw kosten verlagen.

Ervaren vakmannen

Al onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring in het vak en kunnen u altijd helpen.

Gratis dakinspectie

Wij beginnen altijd met een gratis dakinspectie, zo weet iedereen wat er moet gebeuren.

Altijd bereikbaar

Een deklekkage houdt zich niet aan de de 9 tot 5 kantooruren, dus wij ook niet!

Tot 15 jaar garantie

Wij hebben vertrouwen in ons werk dus wij bieden tot 15 jaar garantie op onze dakwerken.

KOM MET ONS IN CONTACT

Kies voor MACO Dakonderhoud

Doorheen de jaren hebben we uitgebreide ervaring en expertise verworven in verschillende daksystemen. We zijn toegewijd aan het leveren van waterdichte oplossingen van hoge kwaliteit en schuwen het niet om ons aan uitdagende projecten te wagen.

 • Binnen 1 werkdag een reactie
 • Tot 15 jaar garantie op onze werkzaamheden
 • Gratis advies op maat
 • Altijd een scherpe offerte
 • Hoge klantentevredenheid
 • 24/7 bereikbaar in geval van nood
OF STUUR ONS DIRECT EEN MAIL

  * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.