Dakisolatie

HOOGWAARDIGE DAKISOLATIEDIENSTEN

Dakisolatie: De sleutel tot een comfortabeler, energiezuiniger en duurzamer huis

Woont u in een huis met een koud dak? Dan bent u niet de enige. Een ongeschikte dakisolatie kan ervoor zorgen dat uw huis in de winter koud en in de zomer warm wordt. Dit is niet alleen vervelend, maar het kost u ook geld.

MACO Dakonderhoud biedt hoogwaardige dakisolatiediensten die uw huis koeler in de zomer en warmer in de winter houden. Met onze dakisolatie kunt u besparen op uw energierekening, uw comfort verhogen en uw ecologische voetafdruk verkleinen.

 • Uw energieverbruik kan met wel 25% verminderen
 • Woning koeler in de zomer en warmer in de winter
 • Aangenamer binnenklimaat
 • Minder last van geluid van buiten
maco dakisolatie

Hoe isoleert MACO Dakonderhoud uw plat dak?

Wilt u uw platte dak isoleren? Dakbedekkingen van bitumen worden veel toegepast op platte daken vanwege de lange levensduur, relatief lage onderhoudskosten en de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor de isolatie van platte daken worden twee soorten bitumen gebruikt: APP en SBS. De kwaliteit van deze twee soorten is vergelijkbaar. De kwaliteit komt juist voort uit de productie van het materiaal en eventueel de juiste leverancier die hierbij hoort.

Bij toepassing van dakisolatie ontstaat er een waterdichte dikke afdichting die voor een lange termijn mee kan gaan. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat deze niet gelijmd worden, maar in elkaar versmolten/gebrand worden. Door de lange levensduur is dit uitermate geschikt om uw platte dak mee te laten isoleren. Heeft u vragen over wat deze isolatie vorm voor u kan betekenen? Neem dan contact op met MACO Dakonderhoud.

Welke dakisolatie is het beste voor u?

MACO Dakonderhoud adviseert u om de gehele bitumendakbedekking te vervangen als er isolatie onder een plat dak moet worden aangebracht, of als er al meerdere lagen bitumen tussen elkaar liggen. De bestaande dakbedekking is dan niet meer in goede staat en kan lek gaan.

Als de bestaande dakbedekking nog in goede staat is, kunt u ervoor kiezen om druk vaste en waterdichte isolatiepanelen op de dakbedekking te plaatsen. Dit kan u veel besparen, omdat de bestaande dakbedekking niet hoeft te worden verwijderd.

Of dit de verstandigste keuze is, kunnen we u vertellen tijdens een uitgebreide dakinspectie. Wij geven u eerlijk en gedegen advies over welke dakisolatie geschikt is voor uw dak en voorzien u kosteloos van een offerte.

welke dakisolatie

Waarom MACO Dakonderhoud

MACO Dakonderhoud is jouw ervaren en betrouwbare partner voor hoogwaardige dakisolatiediensten tegen concurrerende prijzen. Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals die zich inzetten om uw dakisolatie correct en vakkundig uit te voeren. We begrijpen dat dakisolatie een investering is die zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Het is niet alleen een slimme manier om uw huis te verbeteren, maar het verlaagt ook uw energierekening en verhoogt uw algehele comfort.

Bij MACO Dakonderhoud streven we ernaar om onze klanten gemoedsrust te bieden door kwalitatieve service te leveren die aan al hun behoeften voldoet. Of het nu gaat om het isoleren van een nieuw dak of het upgraden van bestaande isolatie, wij zijn hier om u te helpen energie te besparen en uw leefomgeving te verbeteren. Kies MACO Dakonderhoud voor professionele dakisolatieoplossingen die uw huis transformeren en uw kosten verlagen.

Ervaren vakmannen

Al onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring in het vak en kunnen u altijd helpen.

Gratis dakinspectie

Wij beginnen altijd met een gratis dakinspectie, zo weet iedereen wat er moet gebeuren.

Altijd bereikbaar

Een deklekkage houdt zich niet aan de de 9 tot 5 kantooruren, dus wij ook niet!

Tot 15 jaar garantie

Wij hebben vertrouwen in ons werk dus wij bieden tot 15 jaar garantie op onze dakwerken.

KOM MET ONS IN CONTACT

Kies voor MACO Dakonderhoud

Doorheen de jaren hebben we uitgebreide ervaring en expertise verworven in verschillende daksystemen. We zijn toegewijd aan het leveren van waterdichte oplossingen van hoge kwaliteit en schuwen het niet om ons aan uitdagende projecten te wagen.

 • Binnen 1 werkdag een reactie
 • Tot 15 jaar garantie op onze werkzaamheden
 • Gratis advies op maat
 • Altijd een scherpe offerte
 • Hoge klantentevredenheid
 • 24/7 bereikbaar in geval van nood
OF STUUR ONS DIRECT EEN MAIL

  * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.