Dakdekker Rotterdam

WETEN WAAR JE AAN TOE BENT

Dakdekker Rotterdam

Wanneer u een dakdekker in Rotterdam zoekt, komt u uiteraard uit bij MACO Dakonderhoud. Wij zijn het dakdekkersbedrijf voor Rotterdam en omgeving. Wij begrijpen als geen ander hoe significant het is om een veilig en betrouwbaar dak boven uw hoofd te hebben. Wij zetten altijd een stapje meer om uw wensen geheel uit te kunnen voeren. Dakdekker zijn is geen beroep, het is het uitvoeren van een passie. Wij doen er dan ook alles aan om het dak van uw woning of bedrijfspand aan al uw wensen te laten voldoen.
Wij zijn in diverse dakwerken gespecialiseerd zoals dakonderhoud, dakreparaties, dakrenovaties en onder andere dakinspecties. Maar ook voor het bekleden van uw dak, zowel plat als hellend, doen onze dakdekkers in Rotterdam graag voor u!

Onze professionele dakdekkers komen graag naar Rotterdam om uw dakproblemen op te lossen. Ontdek zelf hoe MACO Dakonderhoud uw dak in topconditie kan houden.

De dakdekker in Rotterdam: alleen specialisten gaan uw dak op!

preventief dakonderhoud

Uw woning en dak verdienen de beste zorg die het krijgen kan en daarvoor zit u bij ons helemaal goed. Wij verstrekken de zorg aan uw dak alsof het ons eigen is. Bij MACO Dakonderhoud kunt u erop rekenen dat wij vanaf het startsein totdat we de laatste hand aan uw dak gelegd hebben, gericht zijn op het beste en mooiste resultaat. Of het nu om het oplossen van een daklekkage gaat of juist simpel onderhoud van uw dak, onze dakdekkers in Rotterdam en omgeving zien daktechniek niet alleen als werk, maar juist als passie. Heeft u twijfels over de staat van uw dak of ondervindt u problemen waardoor u direct een dakdekker in Rotterdam nodig heeft? Wij staat voor u klaar!

Lekkage? Wij bieden spoedservice aan!

Een daklekkage komt nooit uit, het is ontzettend vervelend en kan veel schade aanrichten. Dat is de reden dat wij een spoedservice aanbieden. Wij zullen er alles aan doen om uw dak zo snel mogelijk waterdicht te krijgen. U kunt hierbij op ons rekenen in het weekend, door de week, maar ook in de avonduren staat onze spoedservice klaar om u te ondersteunen.

Op deze manier kunnen stormschade, waterschade en andere problemen bij detectie en reparatie worden geminimaliseerd en opgelost worden. Heeft u spoedservice van dakdekkers in Rotterdam nodig? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u zo spoedig mogelijk met een oplossing.

Wat kost een dakdekker in Rotterdam?

De kosten van een dakdekker in Rotterdam hangt af van verschillende factoren. Hierbij kunt u denken aan de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, maar ook de materialen die gebruikt moeten worden en gewerkte uren van onze dakdekkers in Rotterdam. Ieder dak of dakprobleem is namelijk anders. Uiteraard willen wij altijd zo transparant mogelijk zijn tegenover u, en daarom bieden wij een dakinspectie altijd gratis aan.

Na de gratis dakinspectie kunnen wij u meer vertellen over de eventuele knelpunten en het plan dat we willen opstellen. Uiteraard nemen wij dit met u door en aan de hand van de inspectie van uw dak en het plan dat we hebben opgesteld, bieden wij u een geheel vrijblijvende offerte aan. Dit doen wij terwijl wij uw wensen in acht nemen en gebeurt altijd in samenspraak.

maco dakonderhoud
welke dakisolatie

Dakdekker in Rotterdam voor verschillende soorten dakwerken

Tussen huizen, daken en gebouwen zitten ontzettend veel verschillen. Er wordt verschillende soorten dakbedekking gebruikt zoals dakpannen, dakshingles, kunststof of bitumen. De daken kunnen zonnepanelen bevatten, we komen sedum daken tegen, pannendaken en uiteraard platte daken.

Dankzij de ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgedaan in Rotterdam en omgeving, kunnen wij u garanderen dat onze dakdekkers met allerlei soorten dakbedekking te maken hebben gehad en overal raad mee weten.

Een dakdekker in Rotterdam nodig? Wij staan voor u klaar!

Heeft u een dakdekker in Rotterdam of omgeving nodig? Dan zit u bij MACO Dakonderhoud helemaal goed. Vraag een geheel vrijblijvende dakinspectie aan, of als u andere wensen heeft kunt u ook een offerte op maat bij ons opvragen. Wilt u onze dakdekkers in Rotterdam telefonisch spreken? Ook dat kan. Wij zijn bereikbaar op 085 301 6535.  

Heeft u dakproblemen die niet langer kunnen wachten en heeft u spoedservice nodig? Bel ons dan direct!

Ervaren vakmannen

Al onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring in het vak en kunnen u altijd helpen.

Gratis dakinspectie

Wij beginnen altijd met een gratis dakinspectie, zo weet iedereen wat er moet gebeuren.

Altijd bereikbaar

Een deklekkage houdt zich niet aan de de 9 tot 5 kantooruren, dus wij ook niet!

Tot 15 jaar garantie

Wij hebben vertrouwen in ons werk dus wij bieden tot 15 jaar garantie op onze dakwerken.

KOM MET ONS IN CONTACT

Kies voor MACO Dakonderhoud

Doorheen de jaren hebben we uitgebreide ervaring en expertise verworven in verschillende daksystemen. We zijn toegewijd aan het leveren van waterdichte oplossingen van hoge kwaliteit en schuwen het niet om ons aan uitdagende projecten te wagen.

  • Binnen 1 werkdag een reactie
  • Tot 15 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • Gratis advies op maat
  • Altijd een scherpe offerte
  • Hoge klantentevredenheid
  • 24/7 bereikbaar in geval van nood
OF STUUR ONS DIRECT EEN MAIL

    * We respecteren ieder privacy en bewaren gegevens alleen om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.